ΑΧΛΑΔΙΑ

Το αχλάδι είναι ο καρπός της αχλαδιάς. Εξωτερικά έχουν χρώμα ανοιχτό πράσινο, πρασινοκίτρινο, κιτρινωπό και ελαφρύ κίτρινο ανάλογα με την ποικιλία.

Τα αχλάδια τρώγονται νωπά, γίνονται κομπόστες και χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, ασβέστιο, νιασίνη, βιταμίνη Β6 και ποτάσιο. Η ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ παραλαμβάνει και διακινεί τα αχλάδια μέσω των διαλογητηρίων – συσκευαστηρίων της.

Συσκευασίες που διατίθενται για το Αχλάδι

  • 15KG ΠΛΑΣΤΙΚΟ/ΧΑΡΤΙΝΟ 30x50x22 cm
  • 10KG ΠΛΑΣΤΙΚΟ/ΧΑΡΤΙΝΟ 30x50x16 cm
  • ΜΟΝΟΣΕΙΡΟ ΧΑΡΤΙΝΟ 40x60x13 cm

Ποικιλίες που διατίθενται για το Αχλάδι

  • HIGHLAND
  • WILLIAMS